Honda Hugal - Vozila

HONDA CIVIC 2017

HONDA CIVIC 2017

Novi Civic 5 vrata je u potpunosti iznova dizajniran automobil koji utjelovljuje Hondin inovativni duh i predanost našem krajnjem cilju konstruiranja tehnološki superiornog vozila. Rezultat novoga dizajna je automobil jedinstvene osobnosti i sportskog duha, automobil kojega je uzbudljivo voziti, koji je istovremeno profinjen, komforan i sofisticiran. Nova Honda Civic 5 vrata je konstruirana oko njene najbitnije komponente, oko Vas.

HONDA JAZZ

HONDA JAZZ

Dolaskom u Europu koncem ljeta 2015. godine, treća generacija Jazz-a donosi hrabar, sofisticiran vanjski i unutarnji dizajn s prostranošću i funkcionalnošću koja jednostavno nema premca. Iskusite uglađenost, efikasnost i dinamičnost u vožnji, naprednu sigurnost i nove informacijske tehnologije. Novopridošli Jazz zadržao je klasičnu siluetu uz karakteristični suvremeni dizajn s naglašenim snažnim linijama.

HONDA CIVIC

HONDA CIVIC

Mi u Hondi vjerujemo u konstantno pomicanje granica iznimnosti u cilju postizanja još intenzivnijeg i zabavnijeg osjećaja u vožnji. Novi oplemenjeni, usavršeni i redizajnirani Civic dokaz je tog načina razmišljanja. Snažne performanse, napredna tehnologija koja svaki stil vožnje čini sigurnim te iznimna završna obrada koja vas obavija udobnošću, u sinergiji su s agresivnim dizajnom koji dodatno naglašava sportski duh vozila. Kao što se od Honde to može i očekivati, kroz sve pakete opreme, naglasak je stavljen na naprednu sigurnosnu opremu s ciljem stvaranja osjećaja potpune sigurnosti.

HONDA CIVIC TOURER

HONDA CIVIC TOURER

Kao i sa svakom Hondom Civic, želja nam je da Tourer bude prepoznatljiv, jedinstven i da jednostavno upada u oči. To je upravo ono što smo napravili. Postigli smo izvanredna aerodinamična svojstva na ovom obiteljskom automobilu jedinstvenog izgleda. Istovremeno, nije bilo potrebe za kompromisom po pitanju prostranosti, udobnosti i voznih karakteristika. Iz tog razloga je Civic Tourer jedinstveno vozilo u klasi.

HONDA CR-V

HONDA CR-V

Nova Honda CR-V impresionira svojom pojavom. Snažni, moderni oblici naglašeni su odvažnom, dinamičnom prednjom maskom s integriranim prednjim svjetlima te aerodinamičnim aluminijskim naplatcima. Fluidne linije naglašavaju profinjeni dinamični dizajn i poboljšavaju performanse na način da usmjeravaju protok zraka na efikasniji način i time smanjuju potrošnju goriva. Dizajnerski detalji poput kromiranog ukrasa vrata prtljažnika i ukrasne zaštite donjeg dijela branika naglašavaju CR-V-ovu osobnost na svrsishodan način. Zaobljeni rubovi vanjskih retrovizora u harmoniji su s cjelokupnim dizajnom te smanjuju mrtve kuteve oko vozila. Dinamično dizajnirani prozori omogućuju superiornu preglednost kao i zadovoljstvo da budete viđeni u vašem novom CR-V-u.

HONDA HR-V

HONDA HR-V

HR-V svojim suvremenim izgledom ne privlači samo poglede, već i osvaja srca. Robustan izgled i sportski profil čine ga automobilom kojeg ćete rado vidjeti i u kojem ćete rado biti viđeni. Neovisno o tome gdje se nalazite, bio to vikend u prirodi ili vožnja gradom, HR-V je dizajniran da se savršeno uklopi.