Honda Hugal - Vozila

HONDA CIVIC 2017

HONDA CIVIC 2017

Novi Civic 5 vrata je u potpunosti iznova dizajniran automobil koji utjelovljuje Hondin inovativni duh i predanost našem krajnjem cilju konstruiranja tehnološki superiornog vozila. Rezultat novoga dizajna je automobil jedinstvene osobnosti i sportskog duha, automobil kojega je uzbudljivo voziti, koji je istovremeno profinjen, komforan i sofisticiran. Nova Honda Civic 5 vrata je konstruirana oko njene najbitnije komponente, oko Vas.

HONDA JAZZ HYBRID

HONDA JAZZ

Srce potpuno novog Jazza je novi hibridni pogonski sklop. Odgovara besprijekornom isporukom energije. Uglađen s vrhunskim prijenosom i profinjenom, udobnom unutrašnjosti. Upotrebom najnovije tehnologije za postizanje niskih emisija i ekonomičnosti Jazz postiže vrhunsku učinkovitost. Jednostavno rečeno, možete uživati u vožnji uz spoznaju da postižete optimalne performanse.

HONDA CR-V

HONDA CR-V

Sportski i luksuzan, CR-V je fantastičan u svakom pogledu. Potpuno nova karoserija i dizajn, potpuno nov iznutra i izvana, a od sada i u opciji sa sedam sjedala. Najpopularniji svjetski SUV još je atraktivniji s najnaprednijim i inteligentnim hibridnim agregatom koji pruža izvanredne sportske performanse s niskom potrošnjom goriva i niskom emisijom štetnih plinova. Ima više mogućnosti i načina da ugradite svoju osobnost u Vaš CR-V. Postoji više paketa dodatne opreme, kao i samo pojedinačni detalji. Omogućeno Vam je da izaberete ono što Vi smatrate da će biti točka na i izgledu i upotrebljivosti Vaše Honde CR-V

HONDA HR-V

HONDA HR-V

Dizajniran sa strašću, novi HR-V svojim suvremenim izgledom ne privlači samo poglede, već i osvaja srca. Robustan izgled i sportska bočna silueta čine ga iznimno atraktivnim. U novom HR-V-u nećete proći nezapaženo neovisno o tome gdje se nalazili, na vikendu u prirodi ili u vožnji s društvom. Sve je pomno promišljeno. Sitni detalji popust skrivenih ručki i zatamnjenih stražnjih stakala doista čine razliku. Novi HR-V je vozilu zapanjujučeg izleda s upadljivim karakterističnim bočnim linijama. Stražnji spojler u boji vozila smješten na vratimaprtljažnika, elegantni uzdužni krovni nosači te stakleni panoramski krov s mogućnošću otvaranja nemaju samo estetski funkciju već i služe svrsi naglašavajući tako promišljenost dizajnera.

HONDA CR-V 2019

HONDA HR-V

Bogate performanse omogućava nam najnapredniji 1.5 VTEC TURBO agregat, uparen sa 6 brzinskim ručnim ili 7 brzinskim CVT mjenjačem. Performanse koje nam pruža agregat s potpuno novom šasijom pružaju nam izvanredne sportske vozne karakteristike, vuku nas na neprekidnu vožnju i otkrivanje novih izazova. Najpopularniji svjetski SUV još je atraktivniji s najnaprednijim i inteligentnim hibridnim agregatom koji pruža izvanredne sportske performanse s niskom potrošnjom goriva i niskom emisijom štetnih plinova.

HONDA CR-V HYBRID

HONDA HR-V

Snažna, jednostavna, učinkovita. Ovo su tri prednosti koje ćete otkriti u potpuno novom CR-V hibridu. Njegov inteligentni, napredni hibridni pogonski sklop pruža besprijekorno i zabavno iskustvo vožnje na svakom putovanju. Najpopularniji SUV na svijetu u hibridnoj varijanti donosi poboljšanu efikasnost uz pomoć inteligentnog Multi-Mode Drive (i-MMD) sustava koji automatski bira između električnog, hibridnog i klasičnog pogona. Rezultat? Manja potrošnja goriva i manje emisije CO2.Tehnologija i-MMD (inteligentni Multi-Mode Drive) pruža izvanredne performanse uz izvanrednu učinkovitost. Prepoznatljivi mišićavi i profinjeni novi, moderni CR-V prepun je pametnih rješenja i korisnih inovacija koji čine ovu 5. generaciju CR-V-a pravim vozačkim SUV-om. Stvoren za one koji znaju uživati u luksuznom, sofisticiranom interijeru s najnovijim pametnim rješenjima i infotainmentom uz udobnost, prostor i svestranost po kojoj je CR-V poznat.