HONDA CR-V

CR-V
Donosi unaprijeđenu tehnologiju, agregate i napredni dizajn

Snažni, moderni oblici naglašeni su odvažnom, dinamičnom prednjom maskom s integriranim prednjim svjetlima te aerodinamičnim aluminijskim naplatcima. Fluidne linije naglašavaju profinjeni dinamični dizajn i poboljšavaju performanse na način da usmjeravaju protok zraka na efikasniji način i time smanjuju potrošnju goriva. Dizajnerski detalji poput kromiranog ukrasa vrata prtljažnika i ukrasne zaštite donjeg dijela branika naglašavaju CR-V-ovu osobnost na svrsishodan način.

Kontaktirajte nas u vezi ovog vozila

Nova Honda CR-V impresionira svojom pojavom…

Civic Tourer

PREUZIMANJE DOKUMENATA

 

Vanjski izgled

Nova Honda CR-V impresionira svojom pojavom. Snažni, moderni oblici naglašeni su odvažnom, dinamičnom prednjom maskom s integriranim prednjim svjetlima te aerodinamičnim aluminijskim naplatcima. Fluidne linije naglašavaju profinjeni dinamični dizajn i poboljšavaju performanse na način da usmjeravaju protok zraka na efikasniji način i time smanjuju potrošnju goriva. Dizajnerski detalji poput kromiranog ukrasa vrata prtljažnika i ukrasne zaštite donjeg dijela branika naglašavaju CR-V-ovu osobnost na svrsishodan način. Zaobljeni rubovi vanjskih retrovizora u harmoniji su s cjelokupnim dizajnom te smanjuju mrtve kuteve oko vozila. Dinamično dizajnirani prozori omogućuju superiornu preglednost kao i zadovoljstvo da budete viđeni u vašem novom CR-V-u.

Unutarnji izgled

U unutrašnjosti svaki prekidač postavljen je na svoje mjesto, točno tamo gdje ga trebate, kako bi vam minimalno odvraćao pažnju u vožnji. Kontrolna ploča čistih i elegantnih linija predstavlja napredni tehnološki dizajn u svom najjednostavnijem obliku. Sve bitne informacije postavljene su u vidokrug vozača.

Prostrana unutrašnjost dizajnirana je da putnicima pruži ugođaj tihog, opuštajućeg i nadasve luksuznog ambijenta, savršenog za svako putovanje. Kvalitetni materijali, mekani na dodir, koji su korišteni pri izradi kontrolne ploče i obloga vrata pridonose dojmu iznimne kvalitete. Stražnja sjedala s podesivim centralnim naslonom za ruke i anatomski profiliranim oblogama vrata stvaraju prostor u kojemu se putnici mogu odmarati u vožnji. Konačan rezultat ovog dizajna je otvoren i vrlo prilagodljiv prostor koji svakom putniku jamči da će na odredište stići odmoran, neovisno o duljini putovanja.

Inovativna stražnja sjedala sklapaju se samo jednim potezom ruke otvarajući tako golemi prostor za utovar glomaznih predmeta na najjednostavniji mogući način. Povlačenjem ručice smještene u gornjem bočnom dijelu obloge prtljažnika ili trake na donjem bočnom dijelu sjedala, stražnja sjedala lakoćom se spuštaju, tvoreći u trenu ravnu podnicu prtljažnog prostora. Djeljiva stražnja klupa sklopiva u omjeru 60:40 pruža ne samo golemi prostor za utovar glomaznih predmeta nego i fleksibilnost u prijevozu čitavog niza predmeta koji odgovaraju vašem stilu života.

Honda Tehnologije

Ideju praktičnosti slijedi i naš inteligentni multiinformacijski zaslon (i-MID) koji pruža korisne informacije o vašem putovanju. Upravljanje i-MID sustavom vrši se putem kontrola smještenih na upravljaču. Navedeni sustav zajedno s Honda CONNECT sustavom zabave i njegovim ekranom osjetljivim na dodir, zaslužan je za osjećaj apsolutne kontrole i užitka u vožnji. Honda CONNECT (standardna u paketima opreme Elegance, Lifestyle i Executive) pruža iznimnu povezanost u vožnji preko Wifi tethering-a (dijeljenja wireless mreže) ili preko mobilnog Wifi routera. 7” ekran osjetljiv na dodir može se personalizirati s najdražim fotografijama. Honda CONNECT je vrlo jednostavno povezati s Aha™ aplikacijom pomoću koje možete slušati vašu omiljenu glazbu s interneta, podcast-e, audio knjige te radio programe iz čitavog svijeta uključujući vijesti, prognoze vremena i prijenose sportskih događanja.

Bluetooth opcija omogućuje vam povezivanje vašeg pametnog telefona s Hands free sustavom vozila. Nadalje, pretraživanje interneta je također moguće preko Honda CONNECT-a. Garmionova nagrađivana satelitska navigacija dostupna je kao opcija Honda CONNECT sustava. Preko jednostavne ikone u izborniku sustava dolazi se do trenutnih podataka o intezitetu prometa i ograničenjima brzine. Opcija uključuje i besplatno petogodišnje ažuriranje karte. Honda CONNECT omogućuje i MirorLink prikaz.

Novi CR-V prepun je novih ideja i naprednih tehnologija koje znatno povećavaju učinkovitost. Tako primjerice novi inovativni 1.6 i-DTEC pogonski agregat, dostupan isključivo s pogonom na sve kotače, razvija 160 KS uz 350 Nm okretnog momenta i izuzetno nisku emisiju CO2 od svega 129 g/km (za vozila s manualnim mjenjačem), odnosno 134 g/km (za vozila s automatskim mjenjačem). To znači više snage i okretnog momenta uz manju potrošnju goriva.

Elektronički kontroliran sustav pogona na sve kotače u standardnim uvjetima pogoni samo prednje kotače. Pogon na sve kotače uključuje se automatski prilikom proklizavanja na mokroj, zaleđenoj ili nekoj drugoj skliskoj podlozi. Ovaj napredni sustav prati stanje na cesti te raspoređuje snagu na prednje i stražnje kotače ovisno o potrebi. Na taj način osigurava se znatno niža potrošnja goriva uz iznimnu stabilnost i osjećaj sigurnosti u vožnji.

Za uglađeni prijenos snage nisu zaduženi samo pogonski agregat i sustav pogona na sve kotače već i mjenjač. Upravo zbog toga s naprednim 1.6 – litrenim pogonskim agregatom predstavili smo novi 9 – stupanjski automatski mjenjač. Devet brzina vam jamči da se uvijek nalazite u pravom stupnju prijenosa, omogućuje uglađenije ubrzanje i usporenje, maksimalizira odaziv pogonskog agregata na papučicu gasa te reducira potrošnju i emisiju CO2.