HONDA CIVIC

Civic
Snažne performanse, napredna tehnologija

Mi u Hondi vjerujemo u konstantno pomicanje granica iznimnosti u cilju postizanja još intenzivnijeg i zabavnijeg osjećaja u vožnji. Oplemenjeni, usavršeni i redizajnirani Civic dokaz je tog načina razmišljanja. Snažne performanse, napredna tehnologija koja svaki stil vožnje čini sigurnim te iznimna završna obrada koja vas obavija udobnošću, u sinergiji su s agresivnim dizajnom koji dodatno naglašava sportski duh vozila. Naglasak je stavljen na naprednu sigurnosnu opremu s ciljem stvaranja osjećaja potpune sigurnosti.

Kontaktirajte nas u vezi ovog vozila

Mi u Hondi vjerujemo da se automobil mora prilagoditi vlasniku…

Honda Civic

Napomene

Podaci i fotografije su neobvezujući. Honda Motor Co. i Hugal d.o.o. zadržavaju pravo izmjene tehničkih i estetskih osobina bez prethodne najave.

CIVIC 5 VRATA - TEHNOLOŠKI NAPREDAN SPORTSKI AUTOMOBIL

Mi u Hondi vjerujemo u konstantno pomicanje granica iznimnosti u cilju postizanja još intenzivnijeg i zabavnijeg osjećaja u vožnji. Oplemenjeni, usavršeni i redizajnirani Civic dokaz je tog načina razmišljanja. Snažne performanse, napredna tehnologija koja svaki stil vožnje čini sigurnim te iznimna završna obrada koja vas obavija udobnošću, u sinergiji su s agresivnim dizajnom koji dodatno naglašava sportski duh vozila. Kao što se od Honde to može i očekivati, kroz sve pakete opreme, naglasak je stavljen na naprednu sigurnosnu opremu s ciljem stvaranja osjećaja potpune sigurnosti.

Novog dizajnerski agresivnijeg Civica, razvio je isti tim dizajnera zaslužan i za stvaranje novog impozantnog Type R-a. To je vidljivo na svakom dijeliću automobila. Svaki izmijenjeni detalj novog Civica, od odvažnih prednjih LED dnevnih svjetala ukomponiranih u prednje farove do stražnjeg spojlera, dizajniran je da nedvojbeno naglasi sportski duh vozila. Snažni pogonski agregati omogućuju opuštajuću vožnju uz smanjenu potrošnju goriva i iznimno nisku razinu buke. Rezultat svega je vozilo koje ne samo izgleda dobro, već je iznimno upravljivo, štedljivo i intuitivno u vožnji.

Prilikom testiranja pogonskih agregata, granice su bile postavljene, pomaknute, nadmašene pa ponovno postavljene. Naime, mi u Hondi testiramo naše pogonske agregate u ekstremnim uvjetima kako biste vi imali apsolutno povjerenje u njih.

Možda vam se čini pretjeranim što se prilikom testiranja naši agregati najprije zagrijavaju na preko 80 ºC pa zatim hlade na -30 ºC, ostavljaju danima da rade u visokim okretajima, zatim rastavljaju pa ponovno sastavljaju i tako u više navrata. To činimo kako bi bili apsolutno sigurni u pouzdanost naših agregata u svim uvjetima s kojima se možete susresti.

Benzinski 1.4 i-VTEC pogonski agregat pomiče granice u kategoriji malih motora. Razvija snagu od 100 KS uz impresivnu prosječnu potrošnju goriva od 5,4 l/100 km i emisiju CO2 od 128 g/km. Snažniji benzinski 1.8 i-VTEC pogonski agregat razvija 142 KS uz potrošnju goriva i emisiju CO2 primjerenu znatno manjim agregatima.

Dizelskim 1.6 i-DTEC pogonski agregat perjanica je naše Earth Dreams tehnologije sa svojim filigranski podešenim balansom između performansi i iznimne štedljivosti. Sa 120 KS, lider je u svojoj klasi po odnosu okretnog momenta i snage, prosječnoj potrošnji goriva od svega 3,6 l/100 km i iznimmno niskoj emisiji CO2 od 94 g/km.

U unutrašnjosti naglasak je stavljen na vozača. Sve kontrole postavljene su na dohvat ruke kako bi omogućile udobno upravljanje vozilom bez ikakvih napora. Dvostruki displej kontrolne ploče omogućuje jednostavan i siguran pregled svih bitnih informacija o brzini, broju okretaja i potrošnji goriva. Novo sučelje audio sustava i kontrole na upravljaču pažljivo su dizajnirani kako bi omogućili potpunu kontolu u vožnji i jednostavno korištenje.

Honda CONNECT audio informacijski sustav omogućuje vam vezu sa svim stvarima do kojih vam je najviše stalo u životu, poput glazbe ili veze s prijateljima.

7” ekran osjetljiv na dodir može se personalizirati s najdražim fotografijama. Honda CONNECT je vrlo jednostavno povezati s Aha™ aplikacijom pomoću koje možete slušati vašu omiljenu glazbu s interneta, podcast-e, audio knjige te radio programe iz čitavog svijeta uključujući vijesti, prognoze vremena i prijenose sportskih događanja. Bluetooth opcija omogućuje vam povezivanje vašeg pametnog telefona s Hands free sustavom vozila. Nadalje, pretraživanje interneta je također moguće preko Honda CONNECT-a. Garmionova nagrađivana satelitska navigacija dostupna je kao opcija Honda CONNECT sustava.

Mi u Hondi vjerujemo da se automobil mora prilagoditi vlasniku. Civicova pametna stražnja "čarobna sjedala” moguće je preklopiti u čitav niz položaja stvarajući tako savršen prostor u unutrašnjosti prilagođen potrebama svakog putovanja. Jednim potezom ruke moguće je spustiti sjedala ili ih podignuti u okomiti položaj. Ovakva fleksibilnost omogućuje vam da povećate već i ovako izdašni prtljažni prostor na impresivnih 1.378 litara (uključujući 70 litara prostora ispod podnice prtljažnika).

Osjećaj udobnosti u više no inovativno dizajniranoj unutrašnjosti je bitan isto koliko i osjećaj potpune sigurnosti. Snaga i iznimne performanse kod novog Civica popraćene su najnaprednijom sigurnosnom opremom.

Civic ocijenjen s maksimalnih 5 zvjezdica na nezavisnom NCAP testu. Hondina ACE (Advanced Compatibility Engineering) struktura karoserije koja absorbira i preusmjerava snagu nastalu pri srazu dalje od putničkog prostora, mnogobrojni zračni jastuci, ABS kočioni sustav, EBD sustav raspodjele sile kočenja, BA sustav pojačavanja sile kočenja pri intenzivnom kočenju i VSA sustav nadzora stabilnosti vozila dio su standardne opreme novog Civica. Svi ovi sustavi čine vaše putovanje znatno sigurnijim.

Snovi su naša snaga. Oni nas tjeraju na viša dostignuća, na istraživanje novih ideja i razvoj novih tehnologija. Prateći snove pronalazimo nove i efikasnije načine rješavanja problema. Naš tim inženjera vodio se je upravo snovima prilikom konstruiranja novoga, tehnološki naprednog Civica.

Honda Civic - Cjenik

Model Snaga
(kW / KS)
Preporučena prodajna
cijena bez posebnog poreza (kn)
Poseban porez na
motorna vozila (kn)
Redovna maloprodajna cijena do registracije (kn)
Civic 1.6 i-DTEC Comfort 88 (120) 178.847,62 9.738,90 188.586,52
Civic 1.6 i-DTEC Elegance 88 (120) 186.657,14 10.751,29 197.408,43
Civic 1.6 i-DTEC Sport 88 (120) 194.180,95 11.052,24 205.233,19
Civic 1.8 i-VTEC Sport 104(142) 157.618,64 23.474,75 181.093,39
Civic 1.6 i-DTEC Lifestyle NAVI 88(120) 211.102,80 15.951,17 227.053,97
Civic 1.8 i-VTEC Lifestyle NAVI 104 (142) 179.491,13 24.349,65 203.840,78

Nadoplata za metalik boju: 4.000,00 KN *

* Preporučena prodajna cijena bez posebnog poreza sa uključenim PDV-om (kn)

Sve navedene cijene su sa uračunatim popustom za gotovinsko, virmansko plaćanje ili plaćanje internet bankarstvom. Hugal d.o.o. zadržava pravo izmjene cijena i opreme. U preporučenoj prodajnoj cijeni uključen je PDV od 25%.

Podaci i fotografije su neobvezujući. Honda Motor Co. i Hugal d.o.o. zadržavaju pravo izmjene tehničkih i estetskih osobina bez prethodne najave.

Napomene

Podaci i fotografije su neobvezujući. Honda Motor Co. i Hugal d.o.o. zadržavaju pravo izmjene tehničkih i estetskih osobina bez prethodne najave.